Welkom!

Inmiddels is het ruim 140 jaar gelden dat in het Engelse plaatsje Godalming de eerste elektrische straatverlichting van Europa in gebruik genomen werd. De afgelopen decennia hebben de technische ontwikkelingen behoorlijk doorgezet. Ook vandaag de dag worden er volop nieuwe producten ontwikkeld en bestudeert men moderne technieken op het gebied van (openbare) verlichting. Mede door deze technische ontwikkelingen, nieuwe richtlijnen, voorschriften en strengere regelgeving is specialisme bij het ontwerpen, aanleggen en beheren van (openbare) verlichting erg belangrijk geworden. Met haar gedegen ervaring beschikt Limass over een compleet dienstenpakket. Vanzelfsprekend zijn wij graag bereid in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Meer informatie vindt u op deze internetsite.

Wij hopen u met alle nieuwe informatie weer voldoende aanleiding te hebben gegeven om onze website regelmatig te blijven bezoeken. Kijk dus nog even op de nieuwe pagina's naar o.a. publicaties, links en recente projecten!

Uitbreiding:

In 2022 zijn wij een samenwerking gestart en kunnen onze adviesdiensten in de komende periode uitbreiden met o.a. expertise op het gebied van (interne) logistiek en technisch gerelateerde sales en marketing ondersteuning. Op korte termijn zullen wij u via onze vernieuwde website verder op de hoogte brengen.

Vooralsnog wens ik u een plezierig bezoek op www.limass.nl

Met vriendelijke groeten,

Ad van Ommeren
Limass B.V. Adviesbureau

 

Limass B.V.
Europaweg 212
2711 PW Zoetermeer
Nederland

Telefoon 079 - 3604977
E-mail info@limass.nl
Internet www.limass.nl